Over onze weekend bags

 

Niet alleen voor een weekendje weg

Het is ons meest verkochte product; de weekend bag! De naam zegt het al, deze reistas is ideaal voor een weekendje weg. Maar natuurlijk ook voor een dagje strand, als sporttas, als babytas of - zoals ik zelf doe - als handbagage tas tijdens mijn reizen naar India. In de grootste maat weekend bag kan ik lekker veel mee terugnemen.

 
Weekendtassen in twee maten

We hebben de weekend bag in twee maten, een medium en large.

In de medium weekend bag passen met gemak een extra setje kleding, een extra paar schoenen, een toilettas, make-up tasje en een kimono of pyama.

In de large weekend bag passen meerdere kledingsetjes, alles wat ook in de kleinere tas past, een notebook, boek..

Reistassen gemaakt van handbestempeld katoen, licht maar stevig

De reistassen worden gemaakt van een stof welke met houten blokken met de hand wordt bestempeld. Deze ambacht heet blockprint. Dit geeft de tas een uniek uiterlijk. Door te kiezen voor rustige prints in pastelkleuren (zomer) en warme kleuren (winter) kun je de tas makkelijk combineren.

De reistas heeft een rits en aan de binnenkant een vakje met rits. Je paspoort past hier perfect in! Of wat los geld. Ook aan de buitenkant heeft de weekend bag een vrij groot vak. De tas is licht maar sterk! Zoals ik al schreef gebruik ik de reistas als handbagage als ik terug kom uit India. En ik kan je vertellen dat deze dan helemaal vol zit met kleding, thee, een boek etc.

 

Verzorging van je weekend bag

Je kunt de weekend bag gewoon in de wasmachine wassen, op maximaal 30 graden. Laat de tas aan de lucht drogen.