Over onze toilettassen

 

De reisaccessoire die je niet kunt missen

Het is een van onze meest verkochte producten; de toilettas! De toilettas is een onmisbare reisaccessoire. Deze moet praktisch zijn, maar het is natuurlijk extra leuk als deze er ook nog goed uitziet. En dat kun je van onze toilettassen wel zeggen, ze zijn er in meerdere hand bestempelde prints! Onze toilettassen zijn voorzien van 4 handige vakken zodat je al je toiletartikelen georganiseerd kunt opbergen. 

 

Toilettassen in drie maten

We hebben de katoenen toilettassen in drie maten; small, medium en large

Ga je een nachtje weg dan is de kleinste toilettas waarschijnlijk groot genoeg. Zeker met al die mini's die je tegenwoordig kunt kopen. De kleinste toilettas is ook geschikt als make-up tasje. 

De medium toilettas is zeker groot genoeg voor een weekendje weg. Qua lengte is deze groot genoeg voor shampoo flessen, tandpasta of je deo. De vier vakjes zijn heel handig om elastiekjes, tandenstokers en/of sieraden apart van elkaar te kunnen opbergen. 

Tot slot is er de lekker grote toilettas in de maat large. Ideaal voor een langere vakantie of rondreis waarbij je wellicht ook medicijnen meeneemt en extra zonnebrand.

Toilettassen gemaakt van handbestempeld katoen, licht maar stevig

De toilettassen worden gemaakt van katoen welke met houten blokken met de hand wordt bestempeld. Deze ambacht heet blockprint. Dit geeft de toilettas een uniek uiterlijk. 

De toilettassen hebben vier vakjes welke heel handig zijn om elastiekjes, tandenstokers en/of sieraden apart van elkaar te kunnen opbergen. De nieuwe collectie heeft vakjes van een stevige kwaliteit plastic waardoor de stof goed is beschermd tegen het eventueel lekken van producten. Je maakt de toilettas op deze manier ook makkelijker schoon.

 

Verzorging van je toilettas

Je kunt de toilettas gewoon in de wasmachine wassen, op maximaal 30 graden. Was de toilettas met vergelijkbare kleuren, eventueel in een waszak. Zo blijft je toilettas beter beschermd. Laat de tas aan de lucht drogen.